kontakt: pon. - pt. 8:00 - 16:00    tel. 661119887 lub 918866391    |    24h - sklep@atrakcyjna.pl
Drodzy Klienci,
ze względu na przerwy świateczne i noworoczne w pracy sklepu oraz związane ze świętami przerwy w funkcjonowaniu transportu, informujemy,
że w dniach 23-26.12.2017 oraz 29.12.2017-7.01.2018 zamówienia będą przyjmowane automatycznie. Realizację zamówień i wysyłki paczek rozpoczniemy od dnia 8.01.2018.

Docierają do nas też sygnały o opóżnieniach w dostarczaniu przesyłek przez przewoźników. Rozumiemy Państwa zdenerwowanie, ale niestety nie mamy na to wpływu. Dlatego prosimy o wybieranie takiego przewoznika, który cieszy się największym zaufaniem w Państwa regionie. Nasz zespół postara się jak najszybciej i najrzetelniej przygotować Państwa zamówienia.

Pozdrawiamy i życzymy Państwu i sobie, żeby wszystkie paczki dotarły na czas :)
Strona główna » » » Legginsy sportowe Bas Bleu - Livia / 200den
Zobacz ofertę producentów
RisocksDkarenJarpolDiChio Pierre CardinKleo
Producenci / Marki / Dostawcy
aktualny filtr producenta: WSZYSCY
[x]
Pokaż kategorie produktów
Zapisz się na newsletter:

[ Dodaj ][ Usuń ]

Zapraszamy do pozostałych naszych serwisów:

Baner sklepu z oświetleniem, lampy, oświetlenie led, aranżacja wnętrz, Spotline / SLV, Royal Botania, Chors,
        nowoczesne oświetlenie, oprawy, led, oprawy zewnętrzne, ogrodowe, najazdowe. Oświetlenie domu.

oświetlenie marina, oświetlenie port żeglarski, wyposażenie marina, wyposażenie port żeglarski, oświetlenie marin i portów, oświetlenie marin, marina, port, wyposażenie marin i portów
<- powrót do kategorii

Legginsy sportowe Bas Bleu - Livia / 200den
zoom najedź myszką na zdjęcie w celu powiększenia

duże zdjęcie

Legginsy sportowe Bas Bleu - Livia / 200den

Producent / marka / dostawca:
Bas bleu
(pokaż inne produkty tego producenta)

kod produktu: 3409541

dostępność: produkt dostępny od ręki
WYSYŁKA 24h info wysyłka

cena brutto: 74.90 PLN

Proszę wybrać rozmiar i kolor:
Proszę wybrać kolor:
Proszę wybrać rozmiar:
ilość:



darmowa dostawa

opis:

Legginsy sportowe Bas Bleu - Livia / 200den

Legginsy damskie modelujące sylwetkę. Szeroka guma w pasie ukryje drobne niedoskonałości, elastyczne dzianina doskonale dopasowuje się do ciała.

Skład: 62% wiskoza, 28% poliester, 10% elastan.



 Inne produkty z kategorii - kliknij i sprawdź 
 Pokaż recenzje 
  
Recenzje produktu


Nie ma jeszcze recenzji do tego produktu.
Dodaj recenzję

Poniżej proponujemy listę najczęściej kupowanych produktów:
Strona: 1     Rekordy: 1 - 20 (29)

1 2  >>
Autor: Ocena: Data dodania: 2016-03-11 13:42:25
Autor: Ocena: Data dodania: 2016-11-28 21:31:49
Autor: Ocena: Data dodania: 2010-11-24 20:59:50
Autor: Ocena: Data dodania: 2012-05-27 21:51:33
Autor: Ocena: Data dodania: 2012-05-30 22:09:33
Autor: Ocena: Data dodania: 2016-03-14 18:28:05
Autor: Ocena: Data dodania: 2017-04-28 15:29:10
Autor: Ocena: Data dodania: 0000-00-00 00:00:00
Autor: Ocena: Data dodania: 0000-00-00 00:00:00
Autor: Ocena: Data dodania: 0000-00-00 00:00:00
Autor: Ocena: Data dodania: 0000-00-00 00:00:00
Autor: Ocena: Data dodania: 0000-00-00 00:00:00
Autor: Ocena: Data dodania: 2009-09-07 18:41:22
Autor: Ocena: Data dodania: 2009-09-27 17:48:08
Autor: Ocena: Data dodania: 0000-00-00 00:00:00
Autor: Ocena: Data dodania: 2012-04-22 21:29:27
Autor: Ocena: Data dodania: 2013-09-03 21:53:26
Autor: Ocena: Data dodania: 2014-11-03 14:54:01
Autor: Ocena: Data dodania: 0000-00-00 00:00:00
Autor: Ocena: Data dodania: 2014-01-17 23:33:38
Dodaj recenzję
Strona: 1     Rekordy: 1 - 20 (29)

1 2  >>
Opisy przedmiotów są autorstwa firmy Tomix sp. z o.o. sp.k. Zdjęcia do nich dołączone są własnością producentów.
Zgodnie z Dz. U. 94 Nr 24 poz. 83, sprost.: Dz. U. 94 Nr 43 poz. 170, kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie materiałów zawartych na stronach www.tomix.pl w całości lub w części bez naszej zgody jest zabronione
i stanowi naruszenie praw autorskich.